DIGITALE TRENDBOEKEN

INSPIRATIE EN INZICHT

De digitale trendboeken die Christine Boland jaarlijks samenstelt, bieden inspiratie en geven inzicht. Ze zijn gebaseerd op de meest relevante, langlopende consumententrends die ten grondslag liggen aan alle product- en dienstenontwikkelingen. De digitale trendboeken zijn een musthave voor iedere conceptbedenker of productontwikkelaar. Door de uitvoerige analyses die er aan vooraf zijn gegaan, kunt u het digitale trendboek van Christine zien als een onmisbare aanvulling op uw research-afdeling.

werkwijze bollen

Bakens

In haar digitale trendboeken beschrijft Christine Boland de drijfveren van de consument. Het zijn de bakens die elke productontwikkelaar houvast bieden. De digitale trendboeken zijn daarom beter te omschrijven als branding- of visiedocumenten. Concreet geeft het digitale trendboek van Christine weer wat er zal gebeuren op het gebied van onder meer kleuren, materiaal, vormstudie en taal. In begrijpelijke taal en ondersteund door heldere visualisaties. De beschreven trends – of beter gezegd: vormentaal – zijn direct door te vertalen naar uw producten of diensten.

CONTACTGEGEVENS

Christine Boland Trends & Mindsets

Victorieplein 27 III
1079 KM AMSTERDAM
Nederland
 
+31 (0) 630 253 580 
hester@christineboland.nl
www.christineboland.nl

 

BESTEL

Nieuwsgierig naar de inzichten in het meest recente digitale trendboek van Christine Boland Trends & Mindsets? Voor meer informatie neem contact op met Hester Jong.