PRESENTATIES

Trendanalist/ trendwatcher Christine Boland is een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland. Ze is te boeken voor lezingen, congressen, seminars, workshops, brainstormsessies en andere evenementen. Christine weet aan de hand van heldere, inspirerende en vooral hele concrete voorbeelden het wereldnieuws te filteren en in relatie te brengen met alledaagse zaken. Daarmee maakt zij een mooie overspanning van het nu naar de toekomst. Altijd vanuit de situatie van de klant en dus altijd op maat. Neem voor meer informatie over presentaties op maat contact op met Christine Boland Trends & Mindsets.

Presentatie Christine Boland

Consumenten trends

De presentaties zijn geschikt voor iedereen die te maken heeft met consumenten, in welke branche dan ook. Voor retail, fashion, food, home deco en airlines, maar net zo goed voor gezondheidszorg, binnenstadsmanagement en conceptontwikkelaars. Elke sector heeft te maken met dezelfde maatschappelijke ontwikkelingen. De uiteindelijke vertaling verschilt per sector, maar komt in grote lijnen neer op hetzelfde: anticiperen op de samenleving.

Collectief bewustzijn creëren

Een lezing van Christine Boland is een inspirerende en energieke ervaring. Dat zal een ieder die het heeft meegemaakt, beamen. De kracht van haar presentaties zit in het feit dat Christine altijd begint vanuit de herkenbaarheid. Zo creëert de trendanalist een collectief bewustzijn onder haar publiek, waarna ze een collectieve toekomstvisie meegeeft. Een veelgehoord geluid vanuit haar publiek is dat de trendwatcher de energie en het vertrouwen geeft om vanuit de eigen verbeelding verder te denken over een dienst of product. Christine is ook beschikbaar als consultant.

“De diverse trends van Christine helpen om jezelf te forceren om vanuit zeer diverse hoeken te kijken naar consumententrends en ontwikkelingen en vanuit dat kader op zoek te gaan naar nieuwe ideeën voor producten en diensten. Dit zorgt voor origineel denken en niet alleen vanuit de voor de handliggende kaders.”
Appletizer