WERKSESSIES

WERKSESSIES

De werksessies van Christine Boland Trends & Mindsets scherpen uw vraagstukken aan en genereren een verfrissende kijk op de zaak. Door middel van het Creatief Kompas, dat Christine Boland samen met bedrijfsstrategen en communicatiedeskundigen heeft ontwikkeld, biedt handvatten en vergezichten, en geeft bovenal creativiteit de ruimte.

MOGELIJKHEDEN

Hoe moeilijk het soms ook lijkt om de bakens te verzetten, wij kunnen u inspireren om  nieuwe wegen te vinden. Afhankelijk van de complexiteit bieden wij hiervoor  drie verschillende ‘maten’  werksessies aan, die de intensiteit van de sessie weerspiegelen:

SMALL          –      1 dagdeel

MEDIUM      –     2 dagdelen

LARGE          –      afhankelijk van de aanvraag; 4 tot 10 dagdelen

Kijk voor meer informatie over de verschillende sessies hieronder, of download onze folder via deze link: FolderCB_werksessies

a) Tête-à-tête

Christine Boland één op één. Als klankbord en kritisch beschouwer van de wereld. Zij is de creatieve navigator en tevens het kompas dat inzicht biedt en helpt bij strategische besluitvoering en innovatie.

Wat Christine Boland doet

De kracht van Christine Boland is dat zij zowel de toekomst kan verbeelden als met beide benen in het heden kan staan. Dat maakt haar van toegevoegde waarde tijdens strategische sessies in uw organisatie, maar ook in één-op-één gesprekken. Ze is op de hoogte van wat mensen drijft en wat ze willen kopen, zien, beleven en weet wat er in de wereld aan innovatie te halen is. Haar input laat zich vertalen naar zowel retailconcepten als productontwikkeling.

b) Fresh-Up

Soms liggen de antwoorden voor vraagstukken niet voor het oprapen en worden de competenties niet optimaal benut. Dan lijkt het wel of de bakens niet verzet kunnen worden. Gelukkig kunt u wel degelijk geïnspireerd raken en nieuwe wegen inslaan. Leg uw vraagstuk aan ons voor en kies de Fresh-Up of de Power Beacon Session (medium). Beide sessies kennen een strakke opbouw om snel door te dringen tot de kern van het vraagstuk. De ingrediënten van deze sessies: samenwerken, inspiratie, educatie, afstemmen en forecast. De Beide werksessies kennen een hoog rendement aan positieve energie en effectiviteit. De Power Beacon Session is intensief en zal echt de bakens verzetten en de Fresh-Up is hiervan de lichtere variant.

Wat wij doen

Met de opdrachtgever stellen we de briefing voor de Fresh-Up op. Door een frisse blik en dankzij kritische vragen zal uw mindset tijdens deze sessie worden los gemaakt. Wij brengen samen met u en uw team de conclusies in kaart, die nodig zijn om de koers te scherpen dan wel de bakens te verzetten.

Wat u krijgt

• Een zorgvuldig samengesteld team van deskundigen uit de CB zwerm. Een gezamenlijke
inspanning en dus focus en verbinding
• Een koers om nieuwe markt/productcombinaties, afspraken en producten te ontwikkelen
• Inspiratie door praktijkvoorbeelden en de laatste relevante trends
• Een advies en uitgewerkt verslag met beeld van de Fresh-Up
• Deelnemers die met hernieuwd inzicht en extra energie hun carrière en hun werk oppakken.

Investering
– 1 dagdeel

Meer weten?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Keuze werksessie

Onderwerp

Uw bericht

Power Beacon Session

Soms liggen de antwoorden voor vraagstukken niet voor het oprapen en worden de competenties niet optimaal benut.Dan lijkt het wel of de bakens niet verzet kunnen worden. Gelukkig kunt u wel degelijk geïnspireerd raken en nieuwe wegen inslaan. Leg uw vraagstuk aan ons voor en afhankelijk van de complexiteit kiest u de Fresh-Up of de Power Beacon Session. Beide sessies kennen een strakke opbouw om snel door te dringen tot de kern van het vraagstuk. De ingrediënten van deze sessies: samenwerken, inspiratie, educatie, afstemmen en forecast. De Beide werksessies kennen een hoog rendement aan positieve energie en effectiviteit. De Power Beacon Session is intensief en zal echt de bakens verzetten en de Fresh-Up is hiervan de lichtere variant .

Wat wij doen

Met de opdrachtgever stellen we de briefing voor de Power Beacon Session op. Door een frisse blik en dankzij kritische vragen zal uw mindset tijdens deze sessie worden los gemaakt. Wij brengen zo samen met u en uw team de conclusies in kaart om de koers te scherpen dan wel de bakens te verzetten.

Wat u krijgt

• Een zorgvuldig samengesteld team van deskundigen uit de CB zwerm
• De Mindsets® workshop (Lees Meer)
• Een gezamenlijke inspanning en dus focus en verbinding
• Een koers om nieuwe markt/productcombinaties, afspraken en producten te ontwikkelen. Inspiratie door
praktijkvoorbeelden en de laatste relevante trends
• Een advies en uitgewerkt verslag met beeld van de Power Beacon session
• Deelnemers die met hernieuwd inzicht en extra energie hun carrière en hun werk oppakken.

Investering
– 2 dagdelen

Meer weten?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Keuze werksessie

Onderwerp

Uw bericht

Brand Beacons/Mapping

Onze Brand Beacons of mapping werksessies zijn maatwerk. De sessies combineren inspiratie, ontwikkelen en het vaststellen van de bakens voor het merk of de organisatie. Met een intake stellen we een praktisch stappenplan op. Dit kan variëren van het vaststellen van kernwaarden tot het opbouwen van assortiment of opstellen van een winkelvloerplan. Deze trajecten vragen een duidelijk tijdspad en wij werken aan de hand van overzichtelijke modellen en voorbeelden uit de praktijk. Het is onze ambities om de besluitvorming relevantie en geloofwaardigheid te geven door hem goed aan te laten sluiten op de doelstellingen van de organisatie.

MAPPING

Tijdens de MAPPING fase kunnen diverse onderwerpen aan bod komen, zoals:
• Is de huidige positionering van uw merk nog relevant en aansprekend?
• Wie zit er eigenlijk op uw merk te wachten?
• Hoe draagt u uw merkbelofte uit en vind u aansluiting bij het publiek?
• Hoe verbindt u medewerkers met uw merk?
• Hoe zou het productassortiment er in 2020 uitzien?
• Wat kan er morgen anders en waar moet beleid op afgestemd worden?

Interactieve & praktische opzet

De werksessies richten wij interactief in. Door met de deelnemers aan de slag te gaan, gaat het plan echt leven en is er optimale opname van de opgedane kennis. De theorie wordt afgewisseld met aansprekende voorbeelden uit de praktijk en de omgeving van de doelgroep.

Wat u krijgt

• Deskundig CB team ontwikkelt gemeenschappelijke doelen en visie
• Het is een gezamenlijke inspanning waardoor focus en verbinding ontstaat
• Een koers om nieuwe markt/productcombinaties, afspraken en producten te ontwikkelen
• Inspiratie met praktijkvoorbeelden en de laatste trends
• Een advies en uitgewerkt verslag met beeld van de Mapping sessies
• Deelnemers die met hernieuwd inzicht en extra energie hun carrière en hun werk oppakken.

Investering
– v.a. 4 dagdelen

Meer weten?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Keuze werksessie

Onderwerp

Uw bericht